Почисти в 5 стъпки

Висок дебит и голяма ефективност

Стъпките на почистване

Процесът на почистване в пет лесни стъпки!

1. Заявете своето почистване

Може да заявите почистване на Вашия филтър на посочените телефони. Други форми за контакт с нас са: формата за контакти, профилите ни в социалните медии и служебният е-мейл в бутон Контакти.
Демонтирайте запушения филтър.

2. Изпратете филтъра

Донесете филтъра за почистване в някои от посочените на сайта центрове за почистване след предварително запазен час. Също така може да изпратите филтъра по куриер по Ваш избор до адрес на центъра за почистване. В този случай е важно да опаковате филтъра добре, за да се избегнат механични повреди на керамичното ядро при транспортиране.

3. Инспекция на филтъра

Филтърът ще бъде инспектиран безплатно от нашите техници. След този преглед ще получите обаждане, в което ще разберете нивото на запушване и цялостта на филтъра. Сервизният техник ще Ви уведоми за състоянието/здравината на керамичната решетка и кожуха на филтъра.

4. Почистване

Всеки филтър получава уникален идентификационен номер при получаване в сервиза. При почистването на филтъра ще получите и доклад за състоянието на замърсяването във филтъра, извършената манипулация и времетраене.

5. Получете и монтирайте

След приключване на процеса по почистване може да вземете филтъра от центъра за почистване или да го получите обратно по куриер, заедно с протокола от теста и фактурата за извършената услуга. Монтирайте филтъра и сензорите към него на автомобила. Препоръчително е преди експлоатация сервизен техник да изчисти всички натрупани грешки на бордовия компютър, за да сте сигурни, че автомобилът ще работи безпроблемно.

В случай, че имате неизправни дюзи, клапани, турбо или друг технически проблем, рискувате Вашият DPF филтър да се запуши отново.
Златен медал от Пловдивски панаир 2017 г.
Прототип на машина бе показана на 73-и МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР в Пловдив, на който машината печели Диплом и Златен медал за Българско изобретение.

Методът и устройството за почистване, който използва INNOVATION PROCLEAN 1000 е защитен в Патентното Ведомство на Република България.

Translate »